skip to Main Content

Solidaritat

Aquest dimecres 3 de març, a l’arribada a la Ciutat de la Justícia, els membres de la Sindicatura Electoral s’han vist acompanyats de centenars de persones que expressaven la seva solidaritat i n’exigien l’absolució.

Des del món acadèmic cal destacar la presència dels tres rectors de les universitats d’on són docents tres dels encausats: el rector Jaume Casals i Pons, de la Universitat Pompeu Fabra; el rector Javier Lafuente Sancho, de la Universitat Autònoma de Barcelona, i el rector Joan Guàrdia Olmos, de la Universitat de Barcelona.

Entre les principals autoritats del país, hi havia el president Quim Torra, el president del Parlament, Roger Torrent, diversos consellers, i els presos polítics Jordi Sànchez i Raül Romeva. També hi han assistit càrrecs electes d’Esquerra Republicana, Junts per Catalunya i la CUP.

No hi han faltat representats de les principals entitats civils, com la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, i el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri.

A les portes del jutjat, els síndics han rebut el suport d’un gran grup de juristes, magistrats i degans, membres de la Coordinadora de l’Advocacia de Catalunya, que els han fet un passadís minuts abans d’entrar al judici.

Back To Top